Dobrodosli, ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
| marjan |
Feb 2 2007, 12:50 AM
Poruka
|
|
Freerider Beba ![]() Grupa: Freerider Članovi Poruke: 2 Registriran: 10-January 07 Korisnik broj: 201 |
ove godine jos nisan uvatia sniga, planiran za vikend ako uvatin vrimena
jel apsolutno nuzno navoskat board za novu sezonu??? ako sam prosle godine bia svega 10ak dana na snigu??? pozdrav |
| nino |
Feb 2 2007, 08:12 AM
Poruka
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administratori Poruke: 623 Registriran: 13-March 06 Lokacija: Split Korisnik broj: 2 |
ove godine jos nisan uvatia sniga, planiran za vikend ako uvatin vrimena jel apsolutno nuzno navoskat board za novu sezonu??? ako sam prosle godine bia svega 10ak dana na snigu??? pozdrav ma nije ako ti je daska ok i ako je nisi "Izrova" ( čitaj uništija) ne moraš. Navoskaj je kad stigneš reda radi i održavanja. -------------------- Daske koje život znače!
|
| jofa |
Feb 2 2007, 06:49 PM
Poruka
|
|
Freerider Grow Up Punk ![]() ![]() ![]() Grupa: Freerider Članovi Poruke: 44 Registriran: 20-March 06 Lokacija: zagreb Korisnik broj: 15 |
ove godine jos nisan uvatia sniga, planiran za vikend ako uvatin vrimena jel apsolutno nuzno navoskat board za novu sezonu??? ako sam prosle godine bia svega 10ak dana na snigu??? pozdrav daska se voska svakih 4-6 dana (ovisno o kvaliteti snijega). na kraju sezone dasku je dobro navoskat i ostavit vosak ne ostrugan. (to cuva bazu od susenja dok ceka snijeg). |
![]() ![]() |
| Lo-Fi verzija | Trenutno vrijeme:: 5th September 2010 - 01:30 AM |